Ticaret - NGU DESIGN | Oyun Kurulum | EDIT & DESTEK & EVENT | MMORPG Oyunlarında Bütçe Dostu ! Fiyat almadan karar verme ! | Sayfa 3 | SroCave - SRO Destek Forumu

Ticaret NGU DESIGN | Oyun Kurulum | EDIT & DESTEK & EVENT | MMORPG Oyunlarında Bütçe Dostu ! Fiyat almadan karar verme !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nguedit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 89
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Toplam'Da 3 Projem ilede Kendisi ile çalıştım ve sorunsuz hizmet aldım. Aldıgı parayı sonuna kadar hakediyor tavsiyemdir.

Yaptıgınız işlerdeki başarınızı gördük çok teşekkür ediyorum.2.kez açtığım serverde de memnun kaldım çok çok teşekür ederim Ali beyi Herkeze tavsiye ediyorum. Tekrardan elinize sağlık. Kalite ve işini bilenler ile çalışmak cok güzel birşey. İyi çalısmalar.

Yaptıgınız işlerdeki başarınızı gördük çok teşekkür ediyorum.2.kez açtığım serverde de memnun kaldım çok çok teşekür ederim Ali beyi Herkeze tavsiye ediyorum. Tekrardan elinize sağlık. Kalite ve işini bilenler ile çalışmak cok güzel birşey. İyi çalısmalar.
Güzel yorumunuz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim <3
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konu Güncel

Son düzenleme:
2 projemde kendisi ile çalıştım güvenilir ve işini bilen kişidir. Tavsiye ederim

Verdiğiniz paranın karşılığını kat ve kat fazlasını alabilirsiniz, her istediğimiz ayrıntıyı tek tek istediğimiz şekilde uygulayan nguedit'e teşekkürler.

Verdiğiniz paranın karşılığını kat ve kat fazlasını alabilirsiniz, her istediğimiz ayrıntıyı tek tek istediğimiz şekilde uygulayan nguedit'e teşekkürler.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim xeksenon ailesine teşekkürler <3

İşini güzel ve düzgün yapan Karşısındaki müşteririn isteklerini karşılamaya çalışan bir arkadaş. Eline sağlık

İşini düzgün ve kaliteli yapan piyasada ki nadir insanlardan birisi, başarılarının devamını dilerim.

Piyasadaki nadir şirketlerden işini hakkaniyeti ile yapıp ve kaliteden ödün vermeyen güzel bi dostumuz :)

Etiketler Etiketler
ngu ngu design ngu graphic silkroad designer silkroad graphic silkroad graphic desigber silkroad ngu silkroad online silkroad tasarım sro sro graphic designer sro ngu sro tasarım

Geri
Üst Alt