Kardeşim gerçekten çok başarılısın keskin ve özel tasarımlar yapıyorsun gönül rahatlığıyla tasarımı senin hayal gücüne bırakabiliyoruz emeğine sağlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.Kardeşim gerçekten çok başarılısın keskin ve özel tasarımlar yapıyorsun gönül rahatlığıyla tasarımı senin hayal gücüne bırakabiliyoruz emeğine sağlık
Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.İşini başından sonuna kadar hakkıyla yapan bir adamsın abi eline koluna sağlık teşekkürler herşey için..
Yorumunuz İçin Çok Teşekkür Ederim <3Teşekkür ederim işini hakkıyla ve zamanında güzel yapan nadir insanlardan <3
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Müşterilerimiz için elimizden gelen destegi saglıyoruz.İstekleriniz doğrultusunda adım adım sizinle beraber ilerleyen ve her adımı yapılırken izleme fırsatı sunan, içinize sinmeyen nokta olduğunda defalarca soran ve anında çözüme kavuşturan son derece kaliteli ve pişman olmayacağınız kişiler kendileri. Bayram arkadaşıma teşekkürlerimi iletirim![]()
Adamsın yorumun için teşekkür ederim <3işinin hakkını tamamıyla veriyor tavsiye ederimmm