Ticaret - NGU DESIGN | Oyun Kurulum | EDIT & DESTEK & EVENT | MMORPG Oyunlarında Bütçe Dostu ! Fiyat almadan karar verme ! | Sayfa 5 | SroCave - SRO Destek Forumu

Ticaret NGU DESIGN | Oyun Kurulum | EDIT & DESTEK & EVENT | MMORPG Oyunlarında Bütçe Dostu ! Fiyat almadan karar verme !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nguedit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 89
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Kardeşim gerçekten çok başarılısın keskin ve özel tasarımlar yapıyorsun gönül rahatlığıyla tasarımı senin hayal gücüne bırakabiliyoruz emeğine sağlık

İşini başından sonuna kadar hakkıyla yapan bir adamsın abi eline koluna sağlık teşekkürler herşey için..

Teşekkür ederim işini hakkıyla ve zamanında güzel yapan nadir insanlardan <3

İstekleriniz doğrultusunda adım adım sizinle beraber ilerleyen ve her adımı yapılırken izleme fırsatı sunan, içinize sinmeyen nokta olduğunda defalarca soran ve anında çözüme kavuşturan son derece kaliteli ve pişman olmayacağınız kişiler kendileri. Bayram arkadaşıma teşekkürlerimi iletirim :)

İstekleriniz doğrultusunda adım adım sizinle beraber ilerleyen ve her adımı yapılırken izleme fırsatı sunan, içinize sinmeyen nokta olduğunda defalarca soran ve anında çözüme kavuşturan son derece kaliteli ve pişman olmayacağınız kişiler kendileri. Bayram arkadaşıma teşekkürlerimi iletirim :)
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Müşterilerimiz için elimizden gelen destegi saglıyoruz.

Etiketler Etiketler
ngu ngu design ngu graphic silkroad designer silkroad graphic silkroad graphic desigber silkroad ngu silkroad online silkroad tasarım sro sro graphic designer sro ngu sro tasarım

Geri
Üst Alt