Ticaret - NGU DESIGN | Oyun Kurulum | EDIT & DESTEK & EVENT | MMORPG Oyunlarında Bütçe Dostu ! Fiyat almadan karar verme ! | Sayfa 4 | SroCave - SRO Destek Forumu

Ticaret NGU DESIGN | Oyun Kurulum | EDIT & DESTEK & EVENT | MMORPG Oyunlarında Bütçe Dostu ! Fiyat almadan karar verme !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nguedit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 89
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Yaptıgınız Çalışmalar için çok teşekkür ederiz. Gerçekten aldıgın paranın hakkını veren birisin. Umarım daha iyi yerlere gelirsin.

Tüm işlerimi sorunsuz şekilde yapıp teslim aldım çok da memnun kaldım . Tavsiye ederim .

Instagramın en büyük oyuncu topluluğu SroTurk olarak 110 Cap Projemizin tanıtım konusunda NGU DESIGN ile çalıştık. Özverili ve hızlı teslimatından dolayı teşekkür ederiz.

Son düzenleme:
Instagramın en büyük oyuncu topluluğu SroTurk olarak 110 Cap Projemizin tanıtım konusunda NGU DESIGN ile çalıştık. Özverili ve hızlı teslimatından dolayı teşekkür ederiz.
Güzel Yorumuz için çok teşekkür ederim Srotürk Projesinde başarılar diliyorum.

Estes Game Ekibi Olarak NGU Firmasından Aldığımız Hizmeti Herkese Tavsiye Ederim.Özel İlginiz İçin Ayrıca Teşekkür ederim.

Emeği ve güzel muhabbeti için teşekkür ediyorum.Ortaya güzel ve kaliteli iş çıkmasını isteyen herkesin çalışması gereken firma.

Kendisi ile çalıştım gayet başarılı güvenilir hızlı canlı yayın hizmeti sunuyor

Mükemmel tasarımlar yapıyor ne isterseniz eksiksiz yapıyor kesinlikle önereceğim bir grafiker 🙏

Kendisi ile çalışıyorum çok güzel bir grafiker arkadaş öneririm

Etiketler Etiketler
ngu ngu design ngu graphic silkroad designer silkroad graphic silkroad graphic desigber silkroad ngu silkroad online silkroad tasarım sro sro graphic designer sro ngu sro tasarım

Geri
Üst Alt