80 Cap - SRO Tibet | 80 CAP EU/CH | OLD SCHOOL | TRIJOB | 1x RATES | LONG TERM | G.O 09.05.2026 | SroCave - SRO Destek Forumu

80 Cap SRO Tibet | 80 CAP EU/CH | OLD SCHOOL | TRIJOB | 1x RATES | LONG TERM | G.O 09.05.2026

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GM_Ice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

GM_Ice

Tiger Girl
Z9e9zbw.gif

7vx2r6l.png

m7sqqyg.png

f9pt9ow.png

1hmcjo0.png

ith136q.png

hpb2twc.png

k7xnage.png

Son düzenleme:
Karakterli, güvenilir ve bu işin ehli olan GM_İce ile hazırlanmış muhteşem bir oyun bizleri bekliyor. Şimdiden hayırlı olsun. Silkroad severleri kesinlikle bekliyorum.

Çok güzel görünüyor..Bol etkinlikli ve drop olması tadından yenmez :love:
Her zaman beklerim Görkem hocam başımın üstünde yerin var sağol var ol.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Karakterli, güvenilir ve bu işin ehli olan GM_İce ile hazırlanmış muhteşem bir oyun bizleri bekliyor. Şimdiden hayırlı olsun. Silkroad severleri kesinlikle bekliyorum.
Hocam güzel yorumun ve desteğin için teşekkür ediyorum, sağol var ol inşallah.

Sağolasın hocam

Son düzenleme:
Elinize emeğinize sağlık inşallah başarılı güzel bir server olur.

Arkadaşlar herkese merhaba, Açılış tarihimiz 09.05.2026 olarak değişmiştir, bilginize.

oyunun tek kötü yanı sun drop olması artık hiçbir sunucu bu sun dengesini kuruyamadı için ya sos yada moon drop olmalı oyunda ounun dışında çok güzel olmuş oyun yapısı hiç yoktansa sikten boktan sezon buf saçmalıgı yok oyunda

biri bol etkinlikli bir server olcak felan yazmış :D la tg yi 2saatte spawnlayan bir serverden event felan beklemeyin be

oyunun tek kötü yanı sun drop olması artık hiçbir sunucu bu sun dengesini kuruyamadı için ya sos yada moon drop olmalı oyunda ounun dışında çok güzel olmuş oyun yapısı hiç yoktansa sikten boktan sezon buf saçmalıgı yok oyunda
Teşekkür ederim hocam elimden geldiğince orjinal atmosferi bozmamaya çalıştım. Sun dropu da o kadar kolay yapmadım aslında silah droplarını ilk etapta kapalı tutabilirim henüz netleştiremedim onu normalde droplar da eklendi. Giysiler ve acclerde diğer soxlara göre zor drop olacak şekilde ayarlandı umarım seversiniz açıkçası hangi sistemi sunarsak sunalım oyuncuların sadece sisteme önem vermediklerini biliyorum ve oyuncularımla iletişime her zaman açığım, sistem oturtulur benim için önemli olan sağlam kaliteli bir topluluk oluşturmak.

biri bol etkinlikli bir server olcak felan yazmış :D la tg yi 2saatte spawnlayan bir serverden event felan beklemeyin be
Senin gibi düşünen pek çok arkadaş vardır hocam eminim, bunlar basit editler eğer güzel fikirlerin varsa saygı çerçevesinde tartışmaya açığım istediğin zaman Discorda gelip direkt yazabilirsin, sistemi eleştirebiliriz beraber

Ayrıca tg 1-1,5 saat arası spawn oluyor hocam

Son düzenleme:
Etiketler Etiketler
80 cap 1x server 80 cap best server 80 cap old new dungeon old school old school silkroad silkrad silkroad private silkroad private server silkroad private server 80 cap silkroad tibet sro tibet tibet 80 cap

Geri
Üst Alt