Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her zaman beklerim Görkem hocam başımın üstünde yerin var sağol var ol.Çok güzel görünüyor..Bol etkinlikli ve drop olması tadından yenmez![]()
Hocam güzel yorumun ve desteğin için teşekkür ediyorum, sağol var ol inşallah.Karakterli, güvenilir ve bu işin ehli olan GM_İce ile hazırlanmış muhteşem bir oyun bizleri bekliyor. Şimdiden hayırlı olsun. Silkroad severleri kesinlikle bekliyorum.
Sağolasın hocamhayırlı olsun
Sağolasın hocam teşekkür ederimhayırlı olsun başarılar dilerim
Sağolasın gardasım benim var olElinize emeğinize sağlık inşallah başarılı güzel bir server olur.
inşallah kardeşim benim amacım o Allah nasip ederseUzun soluklu yeni bir 80 cap bekliyor diyebilir miyiz ?
Merhabalar hocam, bu konuyla alakalı konuşmak isterseniz discord kanalıma beklerim. Fikirlerinizi iletebilirsiniz, saygı çerçevesinde değerlendirebiliriz tartışabiliriz.Sınırsız artı hiç mi mantıksız gelmiyor size ?
:İgn Gamora
oyunun tek kötü yanı sun drop olması artık hiçbir sunucu bu sun dengesini kuruyamadı için ya sos yada moon drop olmalı oyunda ounun dışında çok güzel olmuş oyun yapısı hiç yoktansa sikten boktan sezon buf saçmalıgı yok oyunda
Teşekkür ederim hocam elimden geldiğince orjinal atmosferi bozmamaya çalıştım. Sun dropu da o kadar kolay yapmadım aslında silah droplarını ilk etapta kapalı tutabilirim henüz netleştiremedim onu normalde droplar da eklendi. Giysiler ve acclerde diğer soxlara göre zor drop olacak şekilde ayarlandı umarım seversiniz açıkçası hangi sistemi sunarsak sunalım oyuncuların sadece sisteme önem vermediklerini biliyorum ve oyuncularımla iletişime her zaman açığım, sistem oturtulur benim için önemli olan sağlam kaliteli bir topluluk oluşturmak.oyunun tek kötü yanı sun drop olması artık hiçbir sunucu bu sun dengesini kuruyamadı için ya sos yada moon drop olmalı oyunda ounun dışında çok güzel olmuş oyun yapısı hiç yoktansa sikten boktan sezon buf saçmalıgı yok oyunda
Senin gibi düşünen pek çok arkadaş vardır hocam eminim, bunlar basit editler eğer güzel fikirlerin varsa saygı çerçevesinde tartışmaya açığım istediğin zaman Discorda gelip direkt yazabilirsin, sistemi eleştirebiliriz beraberbiri bol etkinlikli bir server olcak felan yazmışla tg yi 2saatte spawnlayan bir serverden event felan beklemeyin be
Ayrıca tg 1-1,5 saat arası spawn oluyor hocambiri bol etkinlikli bir server olcak felan yazmışla tg yi 2saatte spawnlayan bir serverden event felan beklemeyin be