Ticaret - NGU DESIGN | Oyun Kurulum | EDIT & DESTEK & EVENT | MMORPG Oyunlarında Bütçe Dostu ! Fiyat almadan karar verme ! | Sayfa 2 | SroCave - SRO Destek Forumu

Ticaret NGU DESIGN | Oyun Kurulum | EDIT & DESTEK & EVENT | MMORPG Oyunlarında Bütçe Dostu ! Fiyat almadan karar verme !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nguedit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 103
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nguedit Gerçekten prensiplerini bilen ve müşteri istegine göre canlı yayında tasarımlarını yapan değerli bir kardeşimiz. Yaptıgı işleri sonuna kadar destekliyor aldıgı paraya göre hizmet veriyor.
Çalışacak olan arkadaşlarıma tavsiyem ne istediginizi bilirseniz ona göre hizmet alacagınızın net garantisini veririm. Kaliteli işçiligi içinde ayrıca teşekkür ediyorum.

Nguedit Gerçekten prensiplerini bilen ve müşteri istegine göre canlı yayında tasarımlarını yapan değerli bir kardeşimiz. Yaptıgı işleri sonuna kadar destekliyor aldıgı paraya göre hizmet veriyor.
Çalışacak olan arkadaşlarıma tavsiyem ne istediginizi bilirseniz ona göre hizmet alacagınızın net garantisini veririm. Kaliteli işçiligi içinde ayrıca teşekkür ediyorum.
Güzel yorumunuz ve bana olan güveniniz için teşekkür ederim emre hocam.

Kendisi ile bir çok çalışmamız oldu. Tasarımlarına gerçekten özen gösteriyor ve kısa sürede teslim ediyor. Uzun süre çalışmayı düşünüyorum. Başarılar dilerim...

Kendisi ile bir çok çalışmamız oldu. Tasarımlarına gerçekten özen gösteriyor ve kısa sürede teslim ediyor. Uzun süre çalışmayı düşünüyorum. Başarılar dilerim...
Metin2 Piyasasında yer alan güzel insan yorumun için ayrıca teşekkür ediyorum <3

Kendisiyle güzel bir iş birliğimiz oldu. İşini laiki ve temiz yapan bir arkadaşımız. Aldığım hizmetten son derece memnun kaldım. Başarılarınızın devamını dilerim

Kendisiyle güzel bir iş birliğimiz oldu. İşini laiki ve temiz yapan bir arkadaşımız. Aldığım hizmetten son derece memnun kaldım. Başarılarınızın devamını dilerim
Güzel yorumun için teşekkür ederim Metin2 piyasasından degerleri bir müşterim daha <3

Çalışmalar istedigimiz gibi oldu NGUEDIT kardeşime teşekkür ediyorum gönül rahatlıgı ile çalışabilirsiniz.

Çalışmalar ve oyun güzel olmuş başarılar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
ngu ngu design ngu graphic silkroad designer silkroad graphic silkroad graphic desigber silkroad ngu silkroad online silkroad tasarım sro sro graphic designer sro ngu sro tasarım

Geri
Üst Alt